Prijava

Comments

Molitvena podpora sester notredamk — 8 komentarjev

 1. Pozdravljene sestre. Prosim za molitev za mojega sina Mateja, je brez službe, ima družino in dva majhna otroka. Bog poplačaj, iskrena Hvala, mirno in Blagoslovljeno noč. Darija.

 2. Spoštovane sestre Bog z vami, prosim vas za molitev za naše družinsko podjetje, da bi imeli delo in bi dobili denar da lahko plačamo ljudi in dobavitelje. Da lahko mirno spimo in da se zato ne kregamo in odtujujemo mož sin in jaz. Pridi gospod Jezus in nam pomagaj.Hvala za vsako vašo molitev.

 3. Prosite z mano Marijo da varuje vnucka Izidorja. Da bi se ne bal staršev ki so za to nežno dušico prestrogi. Hvala vam

 4. Prosim vas drage sestre za molitveno podporo, da se mi vrne zdravje. HVALA VAM IN NAJ VAS MARIJA OGRNE S SVOJIM PLAŠČEM.

 5. Prav lep pozdrav vam drage sestre. Ponovno vas prosim za molitev za hudo bolno nečakinjo (kot sem že prosila 30.8.2015). Gospoda prosim naj jo blagoslavlja in ji podari upanje in mir v srcu.
  Hvala vam in naj bo Gospod z vami.
  Cvetka

 6. Drage sestre,najprej lepo pozdravljene.
  Na vas se obračam s prošnjo, da mi pomagate pri molitvi za mojo nečakinjo, ki se že tretje leto bori z rakom na črevesju. Bolezen je izbruhnila, ko se je razšla z očetom svojih dveh fantkov (sedaj imata 6 in 8 let) in kmalu nato še izgubila zaposlitev. Vsi trije sedaj živijo v stanovanju z njenimi starši. Situacija je resnično težka in iz srca molim zanjo in prosim Gospoda, da jo ozdravi. Lepo prosim tudi vas za molitev.
  Prav lepa hvala in vse dobro vam želim.
  Bog naj vas vse blagoslovi in vam obilno povrne.
  Lep pozdrav v Gospodu.
  Cvetka

 7. V zadnji družini sem prebrala članek o sestri Mariji Pia Marc
  rada bi se ji priporočila v molitev za mojo hčerko, pa ne vem kako in kam

  obilo božjega blagoslova in topel mamin objem
  Veronika

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:heart: 
:-) 
:whistle: 
more...
 

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>